Algemeen

Wij werken uitsluitend met luiers van het merk Pampers, maat 3 voor baby's van 4 tot 9 kg. Indien u anders wenst, is er ook de mogelijkheid om een andere maat te gebruiken. Vergeet dit zeker niet te vermelden bij het vakje 'opmerkingen voor de verkoper' tijdens het bestellen van uw favoriete pampertaart! In hetzelfde vakje kan u ons ook de naam van de baby laten weten, op deze manier zorgen we voor een nóg persoonlijker cadeau! Al onze pampertaarten worden in doorschijnende folie en met de bijpassende lintjes ingepakt, dit zonder extra kosten.

Wij maken elke pampertaart slechts 1 keer hetzelfde, zo is jou cadeau helemaal uniek :)

Sinds 15 februari 2017 zijn we verdeler van Nattou geworden, je kan ons assortiment bekijken onder het tabblad 'Nattou'. We hebben de verschillende collecties gesorteerd, zo is het mooi overzichtelijk. Je kan hiervan alles apart kopen of samenstellen. Vermeld in dit geval bij je bestelling hoeveel pampers je er graag bij had. Dan maken wij een heel uniek cadeau voor jou!

Prijzen

De levering is GRATIS in de Vlaamse gemeenten Heusden-Zolder, Zonhoven en Beringen. Ook leveren we gratis in de ziekenhuizen van Heusden, Hasselt en Genk. Als de levering  buiten deze zones plaatsvind, wordt uw pampertaart op uw dichtsbijzijnde postpunt door Bpost afgeleverd.

Pampedeau heeft steeds het recht om zijn prijzen aan te passen.

Bestelling

U kan een bestelling plaatsen via deze webshop of u hebt de mogelijkheid om ons op de Facebookpagina van Pampedeau in een privébericht te laten weten welke pampertaart(en) u zou willen.

Betaling

Wij aanvaarden enkel betalingen die gedaan worden via overschrijving op Pampedeau. Ons rekeningnummer kan u terugvinden bij het afrekenen van uw winkelmandje.

Leveringstermijn

Wij streven er naar om onze pampertaarten binnen 2-3 dagen te leveren. Als het pakket geleverd moet worden door Bpost, houden we rekening met 2-4 werkdagen.

Extra's

In de regio's Heusden-Zolder, Zonhoven en beringen en in de ziekenhuizen van Heusden, Hasselt en Genk is het mogelijk om een ballon toe te voegen aan uw cadeau. Het formaat is 79x46cm en de meerprijs is €5,50 per stuk. U kan kiezen tussen onderstaande ballonnen en door ons bij het bestellen van uw pampertaart te laten weten welke u wilt. Wij vullen ze met helium zodat u alleen de ouders en baby er blij mee moet maken!